Με 2+1 «πράσινους» η Εθνική στο τελευταίο παράθυρο των προκριματικών
Με χρώμα… Παναθηναϊκό πάντοτε, η Εθνική Ελλάδος στα παιχνίδια με Σερβία και Λετονία.
Η Εθνική Ανδρών ολοκληρώνει την πορεία της στα προκριματικά του FIBA World Cup 2023, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της για τα γήπεδα της Ασίας, με τους αγώνες με τη Σερβία στις 24/2 στα Άνω Λιόσια και τη Λετονία στη Ρίγα στις 27/2.
Στους 17 παίκτες που κλήθηκαν για την προετοιμασία, που θα αρχίσει υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου τη Δευτέρα 20/2 στο ΟΑΚΑ και από την επομένη θα συνεχιστεί στα Άνω Λιόσια, περιλαμβάνονται και από τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό.
Από το Τριφύλλι θα αγωνιστούν οι Λευτέρης Μαντζούκας και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, αλλά και ο δανεικός στο Περιστέρι, Νίκος Χουγκάζ.
Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν:
Κώστας Γόντικας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Κουζέλογλου, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Όμηρος Νετζήπογλου, Τζορτζ Πάπας, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιώργος Τανούλης, Βασίλης Τολιόπουλος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ.
Χορηγική συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την iMOB
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η iMOB ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2022-2023).
Η εταιρεία IMOB ΑΕ ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης κινητών συσκευών, υπολογιστών, tablet και αξεσουάρ με σκοπό την εξυπηρέτηση πελατών λιανικής και χονδρικής.
Με οδηγό το όραμα του ιδρυτή της και την αγάπη για την εξελισσόμενη τεχνολογία, κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο αυτό και προσπαθεί μαζί με όλα τα μέλη της να εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά τους πελάτες της. Η IMOB δεν είναι απλώς μια εταιρεία που ασχολείται με προϊόντα τεχνολογίας. Έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και βασίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις. Γι’ αυτό και από το 2014 έως και σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σταθερό δίκτυο συνεργατών και να εξασφαλίσει την ανοδική της πορεία στον τομέα του εμπορίου.
Η συμβολή της στην αγορά εργασίας δεν σταματά όμως εκεί. Η IMOB είναι υπέρμαχος του ελληνικού αθλητισμού και τον ενισχύει με κάθε δυνατό τρόπο.
Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η συνεργασία της με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την ευχή αυτή να συνδυαστεί από επιτυχίες και για τις δύο πλευρές.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ξεκίνησε η κατρακύλα...» (pic)
- «Πολικό express» στο ΟΑΚΑ - Η θερμοκρασία στο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (pic)
- Transfermarkt: Η ομάδα - φαβορί για τον Σαντίνο Αντίνο - Ποιο το ποσοστό (pic)
- Καλβάρι για Αντίνο: «Άπειρος και αλαζόνας ο Ντι Κάρλο - Δεν έχει πείσει κανέναν!»
- Παναθηναϊκός: Ποιος παίκτης πηγαίνει στην Κηφισιά ως «αντάλλαγμα» για τη μεταγραφή Παντελίδη