Σελέν Ερντέμ: «Καταδικάζω τις άσχημες επιθέσεις που δέχτηκα ως γυναίκα»

Η Σελέν Ερντέμ πήρε θέση για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στα Γιάννενα στον αγώνα πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού κόντρα στην τοπική ομάδα.

Σελέν Ερντέμ: «Καταδικάζω τις άσχημες επιθέσεις που δέχτηκα ως γυναίκα»

Αναλυτικά όσα είπε η πράσινη τεχνικός:

«Οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση στο προπονητικό επιτελείο της αντίπαλης ομάδας, που αρνήθηκε να μου δώσει το χέρι στην τελετή του αγώνα, μέσω της απόδοσής τους στο γήπεδο.

Καταδικάζω τις άσχημες επιθέσεις που δέχτηκα ως γυναίκα στους από την εξέδρα των αντιπάλων δύο τελευταίους αγώνες.

Για 40 λεπτά δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις εναντίον εμού και της οικογένειάς μου, και καταδικάζω όλους όσοι επέτρεψαν να συμβεί αυτό.

Κάποιος πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτό. Ελπίζω να λάβουν την απαραίτητη τιμωρία. Δώσαμε την απάντησή μας σε αυτή την ασέβεια μέσα στο γήπεδο. Συγχαίρω τις παίκτριές μου.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr