Ουίλιαμς: «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

«Ντου» οπαδών στα social της Ευρωλίγκα με «σκληρά» σχόλια!

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς μίλησε στο SDNA για την αντίδραση που έδειξε ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα, απέναντι στον Απόλλωνα, έδωσε το στίγμα του ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στη δύναμη που δίνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά για το ντέρμπι:

«Σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες αυτό το παιχνίδι. Είναι ιστορικό παιχνίδι. Θα είναι η πρώτη εμπειρία εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, μπροστά στο εκπληκτικό κοινό μας που θα στηρίξει την ομάδα. Είναι κορυφαία αντιπαλότητα, οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι».

Εστιάζοντας στο πιο βασικό άξονα βελτίωσης εξήγησε ότι «όταν χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι και με τον τρόπο που το χάνεις, επιστρέφεις και προετοιμάζεσαι ως ομάδα ώστε να είσαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή. Παλέψαμε στο παιχνίδι της Πάτρας, δείξαμε το ανταγωνιστικό μας πρόσωπο και θέλουμε να είμαστε καλοί όχι για 20 και 30 λεπτά, αλλά για 40».

«Είναι αυτό για το οποίο παίζουμε. Μια μεγάλη αντιπαλότητα, με πολύ κόσμο στο γήπεδο. Είναι η καλύτερη αντιπαλότητα και ξέροντας τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι αυτό θεωρώ ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή. Ολοι είμαστε ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι που έρχεται», εξήγησε ο Ουίλιαμς, ο οποίος δεν παρέλειψε να σταθεί και σε κάτι ακόμα.

Στην στήριξη που έλαβε η ομάδα κατά την παρουσία της στην Πάτρα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Τόσο κατά τη διάρκεια, αλλά και με το πέρας του αγώνα ο κόσμος αποθέωσε το «τριφύλλι», με την σχέση ομάδας-κόσμου να παραμένει σε τρομερά επίπεδα.

Κάτι που αναγνωρίζει και ο ίδιος. «Είναι σπουδαίο. Το ταξίδι είναι μερικές ώρες από την Αθήνα και το να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο να μας στηρίζει τόσο πολύ, ειδικά ενόψει ενός τόσο μεγάλου αγώνα σημαίνει πολλά για μένα, αλλά και την ομάδα. Η ενέργεια ήταν σπουδαία».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News