Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού - «Ελεύθερος» ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

«Κόβεται» από το NBA ο Ντόρσεϊ - Ευκαιρία για μεταγραφή - «κλοπή» της δεκαετίας από Παναθηναϊκό!

Εκτός του ρόστερ των Ντάλας Μάβερικς μένει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά την απόφαση για τη λύση του two-way contract που είχε υπογράψει στις αρχές της σεζόν.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό των Ντάλας Μάβερικς. Ο ομογενής γκαρντ είδε το two-way συμβόλαιό του να διακόπτεται, μιας και η ομάδα του Κιντ θέλει να δώσει τη θέση του στον Έι Τζέι Λόσον, όπως αναφέρουν στις ΗΠΑ.




Σε 17 παιχνίδια με τους Τέξας Λέτζεντς, τη θυγατρική των Μάβερικς στην G-League ο Ντόρσεϊ είχε 24.4 πόντους (47% τρίποντο), 5.6 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ, ενώ στο NBA πάτησε παρκέ μόλις 3 φορές έχοντας 3 πόντους ανά συμμετοχή.

Πλέον υπάρχει ένα παράθυρο 48 ωρών μέσα στο οποίο μπορεί να τον εντάξει στο ρόστερ της κάποια άλλη ομάδα του NBA. Αν παρέλθει αυτό και δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα γίνει free agent.

Δείτε παρακάτω:


SPORT24

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News