Οργισμένος Παναθηναϊκός, «κατάπιε» τον Απόλλωνα! (vids)

Οργισμένος Παναθηναϊκός, «κατάπιε» τον Απόλλωνα! (vids)

Οργισμένη αντίδραση έβγαλε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έκανε περίπατο στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα του Γιώργου Μπόγρη (65-96), αλλά «πάγωσε» με τον Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό 4 μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δυνατά μπήκε στο παρκέ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς στο +8 με τρίποντο του Πονίτκα (2-10). Ο Απόλλωνας έβγαλε αντίδραση με ένα γρήγορο (5-0), αλλά ο Πολωνός είχε και άλλο τρίποντο στο… μανίκι του (7-13) φτάνοντας τους 10 πόντους (!) σε 4,5 λεπτά αγώνα. Ο Μπέικον που ξεπέρασε την ίωση, συνδέθηκε με το καλάθι αμέσως μετά το πέρασμά του στο παιχνίδι (7-18) και προσέφερε την πρώτη διψήφια διαφορά στο σκορ.




«Μπλοκ» στον Μπόγρη έβγαλε το Τριφύλλι σε κατάσταση τρανζίσιον και ο Καλαϊτζάκης πέτυχε ένα εύκολο καλάθι. Ο Γκουντάιτις έκανε την «έκπληξη» με 4/4 βολές και ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικό 1ο δεκάλεπτο σε άμυνα – επίθεση (12-26).

Ο Απόλλωνας μείωσε σε μονοψήφιο ξανά πριν επαναφέρει την τάξη ο αγαπημένος παίκτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Πάρις Λι. Φανταστική ενέργεια και κάρφωμα του Παπαγιάννη διαμόρφωσε το σκορ στο 21-36. Τρίποντο του Ουίλιαμς έστειλε τους «πράσινους» στο +19 για πρώτη φορά (24-43). Αυτή ήταν και η απόσταση με την οποία πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια (26-45).




Η ομάδα του Ράντονιτς δεν χαλάρωσε στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου με τον Πονίτκα να κάνει φοβερά πράγματα στο παρκέ και να φθάνει στους 15 πόντους (31-59). Ο Απόλλωνας προσπάθησε να ακολουθήσει το σκορ με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Καράμπελα (41-65). Στο Τριφύλλι «πάγωσαν» με τον Γουόλτερς, του οποίου το δεξί πόδι γύρισε και δέχθηκε αμέσως την ιατρική φροντίδα. Η τρίτη περίοδος τελείωσε στο 50-71.

Το τέταρτο και τελευταίο μέρος του αγώνα ήταν τυπικού χαρακτήρα με τον Ράντονιτς να χρησιμοποιεί τους Χουγκάζ και Μαντζούκα στο παρκέ. Με τη σειρά τους, οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην «καταπράσινη» Πάτρα έστειλαν μήνυμα νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

Οργισμένος Παναθηναϊκός, «κατάπιε» τον Απόλλωνα! (vids)

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 26-45, 50-71, 65-96

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News