Πρόβλημα με Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό πριν το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Βεζένκοφ: «Μας «πόνεσε» ο Παναθηναϊκός, αλλά πεισμώσαμε»

Με ένα μεγάλο… πονοκέφαλο ο Ολυμπιακός θα μπει στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. 

Οι Βεζένκοβ και Κάνααν δεν θα αγωνιστούν στο ερχόμενο ελληνικό παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να προφυλάσσει τον πρώτο για το κρίσιμο παιχνίδι με το Τριφύλλι για την Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των “ερυθρόλευκων”, ο Βεζένκοβ απέφυγε την θλάση, ωστόσο αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, αφού σε μερικές ημέρες υπάρχει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (30/12) για την 16η αγωνιστική της EuroLeague.




Με τον Κάναν εκτός αποστολής, την 6αδα των ξένων του Ολυμπιακού κόντρα στους νεοφώτιστους θα συνθέσουν οι Τόμας Γουόκαπ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Μουσταφά Φαλ, Τζόελ Μπόλομποϊ και Ταρίκ Μπλακ.

Sold out

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τoν Ολυμπιακό (30/12, 21.00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή της!

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη και είμαστε βέβαιοι πως θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News