Δ. Γιαννακόπουλος: Ανατριχιαστική αναφορά και φωτογραφία για τον Παύλο (pic)

Δ. Γιαννακόπουλος: Ανατριχιαστική αναφορά και φωτογραφία για τον Παύλο (pic)

Σε μια συγκλονιστική αναφορά για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, προχώρησε ο γιος του Δημήτρης.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει:

Απο μικρο παιδι σε ειχα για Θεο για την ποιοτητα ζωης και τα υλικα αγαθα που μου προσεφερες ,πολλες φορες και σε υπερβολη.

Αργοτερα σε ειχα για Θεο για ολα αυτα που σε εβλεπα με καθαρο τροπο να καταφερνεις με αποτελεσμα να μου εχεις αφησει ενα κρυσταλλινο ονομα και πορτες ορθανοιχτες παντου.

Πλεον ομως για αυτο που σε ευχαριστω πανω απο ολα και συνεχιζω να σε εχω για Θεο ειναι η ζωη που διαλεξες να κανεις ,μακρια απο «τα τσιγαρα,τα ποτα και τα ξενυχτια» με αποτελεσμα να σε εχω μεχρι τα βαθια γεραματα σου να με συμβουλευεις και να με προστατευεις.
Αυτο ηταν απο ολα το πιο σημαντικο.

Δείτε την ανάρτηση:

Παναθηναϊκός: «Δέντρο» ο Ουόλτερς, ας δούμε τη γενική εικόνα!

Ακόμα ο Νέιτ Ουόλτερς δεν έχει δώσει όλα όσα περίμεναν στον Παναθηναϊκό αν κι ο Αμερικανός σε κάμποσα ματς έχει δείξει ποιότητα.

Η σταθερότητα απουσιάζει αν κι εδώ που τα λέμε αυτό είναι γνώρισμα όλης της ομάδας. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ διαθέτει καλή αθλητική βάση, δυνατό σκαρί, ΟΚ πρώτο βήμα που του δίνει πλεονέκτημα στη προσωπική φάση.

Toυ αρέσει να πηγαίνει προς τα μέσα, βέβαια είναι πρώτα δημιουργός και μετά εμπιστεύεται τη περιφερειακή του εκτέλεση η οποία είναι ακόμα …ασανσέρ.

Πρόκειται για εγκεφαλικό scoring guard ο οποίος με το ballhandling του μπορεί να σπάσει πιεστικές άμυνες και να φτάσει στο καλάθι ή να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να τελειώσουν φάσεις.

Μεγάλη αναβάθμιση συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια (που δεν είχες καν πλέι-μέικερ στο κάτω-κάτω) αλλά ακόμα ο Νέιτ δεν έχει γίνει επιδραστικός σε ένα σύνολο που ακόμα ψάχνεται. «Δέντρο» ο Ουόλτερς, δάσος συνολικά η ομάδα…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News