Παναθηναϊκός πρόγραμμα: Τέσσερα ματς κρίνουν το μέλλον στην Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός: Όλη η χρονιά στα επόμενα 4+2 παιχνίδια

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα με την Εφές βρίσκεται στο 6-9 ρεκόρ και τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την φετινή χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τους Ολυμπιακό, Φενέρ, Μακάμπι, Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ και τις Μπάγερν Μονάχου και Βίρτους εκτός έδρας μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου..

Σε αυτούς τους αγώνες το Τριφύλλι είναι υποχρεωμένο να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί αν θέλει αν μείνει ζωντανό για την οκτάδα.

Και μπορεί να το κάνει ώστε να ανασάνει βαθμολογικά και να φτιάξει την ψυχολογία του.

Αν οι «πράσινοι» κάνουν το 4/4 στο σπίτι τους τότε θα μπορέσουν να πάρουν την απαραίτητη ώθηση ενώ θα έχουν χαμογελάσει κόντρα σε ομάδες με τους ίδιους στόχους όπως η Μακάμπι και η Ζαλγκίρις.

Η αρχή και το ματς της σεζόν φυσικά είναι αυτό σε μία βδομάδα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη.

Παναθηναϊκός: Η κακή βραδιά στον «1» και το μοναδικό κέρδος

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε όμως δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στην Εφές στην Τουρκία.

Οι Πράσινοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων με τους περισσότερους παίκτες να έχουν πολύ κακή απόδοση.

Ειδικά στον άσσο οι Ουόλτερς και Λι δεν κατάφεραν ποτέ να μπουν στο παιχνίδι και να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Χαρακτηριστικά ο Ουόλτερς είχε 1/6 σουτ και -4 στο σύστημα αξιολόγησης, αριθμοί που δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση τον πολύ ποιοτικό Αμερικανό.

Πάντως, υπήρξε και ένα μεγάλο κέρδος στην χθεσινή πολύ κακή βραδιά και αυτό ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις.

Σίγουρα ο Λιθουανός δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμος και θα χρειαστεί χρόνο ώστε να φτάσει στο 100% αλλά το γεγονός ότι ζήτησε μπάλες, πήρε πρωτοβουλίες και έκανε αρκετά σουτ ήταν μεγάλο κέρδος με το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πρώην πράσινος… παίζει για τον Εξάστερο!

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την αγορά με σκοπό να κλείσει την τεράστια τρύπα που υπάρχει στο ρόστερ στη θέση 4.

Μία περίπτωση που βλέπουν οι Πράσινοι είναι αυτή του Ντεσόν Τόμας ο οποίος έχει αγωνιστεί και στον παρελθόν στο Τριφύλλι με επιτυχία.

Ο Αμερικανός φαίνεται να είναι εκτός πλάνων στην Αρμάνι Μιλάνο ενώ το γεγονός πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις κάνει την περίπτωση του ακόμα πιο ελκυστική.

Βέβαια ακόμα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Ιταλούς όμως το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται ίσως απλοποιήσει την κατάσταση.

Ακόμα, ο Τόμας θα ταιριάξει απόλυτα με τον Ντέρικ Ουίλιαμς και μαζί θα φτιάξουν ένα πολύ καλό και αξιόπιστο δίδυμο στη θέση 4.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News