Γιαννακόπουλος: «Δώσε μου τη δύναμη να κάνω και άλλη υπομονή...» (pic)
Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα «καρφιά» για το ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε «ιστορία» στο Instagram.
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έγραψε: «Καλέ μου Ήλιε, δώσε μου τη δύναμη να κάνω κι άλλη υπομονή!», αναφερόμενος προφανώς στην μεγάλη καθυστέρηση για την παραχώρηση του κλειστού στο Μαρούσι.
Το μεσημέρι της Παρασκευής η πράσινη ΚΑΕ έκανε έκκληση στον Πρωθυπουργό να «τρέξουν» οι διαδικασίες και να πέσει η υπογραφή της σύμβασης.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
«Στις 19 Μαϊου πέρασε ο νόμος ότι το ΟΑΚΑ θα περάσει στα χέρια μας. Έχει πάει πίσω με κάποιες αστοχίες που έχουν υπάρξει. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα…», είχε πει ο Δ. Γιαννακόπουλος στη Σ.Τ για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τόσα χρήματα γλίτωσε ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Γεντβάι
- Αυτά ισχύουν: Πήρε θέση ο Παναθηναϊκός για Νέλσον και Τσαρντάκλια
- Παναθηναϊκός: Η αλλαγή σστην ενδεκάδα που σχεδιάζει ο Νίστρουπ
- Θέλει... κανόνια: Οι δύο ακόμη μεταγραφές που ψάχνει ο Παναθηναϊκός
- Αποφάσισε και περιμένει ο Παναθηναϊκός για τον γκαρντ - Ποιοι προτάθηκαν
