Παναθηναϊκός: Από τον πάγκο στην... πεντάδα, ίσως δώσει περισσότερα

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Η ώρα, το κανάλι, ποιος περιγράφει

Ο Παναθηναϊκός περιμένει περισσότερα από τον Πάρις Λι.

Όχι ότι υπάρχει παράπονο για το παιδί που εδώ κι εβδομάδες παίζει και για τον λαβωμένο Ουόλτερς όμως σε αυτή την ομάδα το πολύ δεν είναι ποτέ αρκετό.

Ο Αμερικανός είναι χρήσιμος. Το κορμί, η σωματοδομή του, ο τρόπος παιχνιδιού του του επιτρέπουν να είναι καλός χειριστής μπάλας.

Γνωρίζει πώς να «χτίσει» μια ασπίδα γύρω από την μπάλα με το σώμα του. Όμως, το βασικό του πρόβλημα είναι πως είναι κοντός, οι άμυνες κλείνουν πάνω του και δείχνει χειρότερος πασέρ απ΄ ότι είναι στην πραγματικότητα. Μερικές φορές δεν μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό.

Μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί στην ακρίβεια των μεταβιβάσεών του. Ίσως η επιστροφή Ουόλτερς στη δράση τον κάνει να αυξήσει τα νούμερά του και την επιρροή του αφού θα χρησιμοποιηθεί σε δεύτερο ρόλο πίσω από τον συμπατριώτη του, κάτι που θα του δίνει την ευχέρεια να διαβάζει καλύτερα τον αντίπαλο από τον πάγκο.

Είναι αθλητικός και σβούρας, δεν φοβάται κανέναν, επομένως καλείται να γίνει ακόμα πιο επιθετικός/αποφασιστικός στις κινήσεις του μακριά από την μπάλα, έχοντας περισσότερες ανάσες και ευχέρεια να αποκωδικοποιήσει τον αντίπαλο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr