Παναθηναϊκός: Δεν είναι παίκτης η «μεταγραφή» που χρειάζεται!

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 68-71: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για μια επικίνδυνη έξοδο στο Βελιγράδι.

Πρόκειται για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, με το κλίμα να είναι ήδη βαρύ.

Το κλαμπ πρέπει να αποδεχτεί ότι αν δεν αξιοποιήσει το χρόνο, σταματώντας να κυνηγά τρόπαια και χτίζοντας ομάδα, σύντομα θα ζει μόνο με τις αναμνήσεις του.

Το βιώνουμε από το 2012 και παρά τους πολλούς εγχώριους τίτλους που κατακτήθηκαν η φαγωμάρα κυριαρχεί.

Στο μεσοδιάστημα μια στρεσαρισμένη από την έλλειψη αληθινών (ευρωπαϊκών) επιτυχιών ομάδα σπάει κάθε χρόνο τα μούτρα της. Διότι για να προοδεύσεις κανείς πρέπει να βασίσει την ωρίμανση και το σταδιακό του μεγάλωμα σε αρχές, δουλειά και σχέδιο.

Πρέπει να το κάνει με προγραμματισμό και υπομονή κι όχι απλά πετώντας χρήματα για παίκτες που αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος πως δύσκολα μπορούν να συνυπάρξουν.

Κανένας δεν μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες αν δεν έχει χρόνο να βάλει τάξη στο χάος: δεν χρειάζεται κάποιος σωτήρας, αλλά κάποιος που να έχει ΧΡΟΝΟ να φτιάξει μια ομάδα χωρίς (αρχικά) απαιτήσεις για τίτλους.

Το Τριφύλλι θέλει σαν… μεταγραφή το χρόνο, που απαιτείται για το σωστό κτίσιμο!

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Αναγκαστική… έκπληξη ο αντι-Γουίλιαμς

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει σήμερα στο Βελιγράδι για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα με… πονοκεφάλους!

Αναφερόμαστε στο γεγονός ότι θα απουσιάζει ο Νέιτ Γουόλτερς, ενώ η συμμετοχή του Ντέρικ Γουίλιαμς κρίνεται αμφίβολη!

Παραμένουν τα προβλήματα στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 2η αγωνιστική της Euroleague…

Κι αυτό γιατί ο μεν Ντέρικ Γουίλιαμς έκανε θεραπεία σήμερα και αναμένεται να ταξιδέψει για το Βελιγράδι, με την αποστολή του «τριφυλλιού» να περιλαμβάνει 13 παίκτες.

Ωστόσο, η συμμετοχή του Αμερικανού φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Ντέγιαν Ράντονιτς!

Σε περίπτωση που τελικά δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα πρέπει να σχεδιάσει ειδικές καταστάσεις…

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης θα πάρει αρκετό χρόνο, ενώ θα δούμε τους Μαντζούκα και Χουγκάζ που μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής. Αυτή θα είναι η μία έκπληξη…

Από την άλλη, αμυντικά, σίγουρα θα δούμε τον Ματέους Πονίτκα σε… ειδικό ρόλο, με τον Πολωνό να δίνει πολλές βοήθειες.

Όλα αυτά, ξαναλέμε, σε περίπτωση που ο Γουίλιαμς μείνει εκτός της τελικής δωδεκάδας!

Exit mobile version