Ο… «Βασιλιάς» Πιτσίλκας

Ο… «Βασιλιάς» Πιτσίλκας

Ο Νίκος Πιτσίλκας θεωρητικά έφυγε από τη θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ αλλά παραμένει κανονικά σε αυτή.

Μην αναρωτιέστε το πως. Όλα γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ του Βαγγέλη Λιόλιου. Ο Πιτσίλκας αποπέμφθηκε από τον πρόεδρο της ΕΟΚ λόγω των οργίων που συντελέστηκαν πέρσι επί των ημερών του, ωστόσο μέσα σε λίγες ημέρες γύρισε ως… «Βασιλιάς».

Ο πρώην διαιτητής, ο οποίος αποτελεί κόκκινο πανί για τον Παναθηναϊκό για τους ορισμούς και την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα την περσινή σεζόν όπου ήταν στην κεφαλή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, έκανε ξανά την εμφάνισή του χθες.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην χθεσινή κλήρωση – ορισμό της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League γεγονός που έφερε την παραίτηση του Χρήστου Χριστοδούλου. Σημειώνεται πως ο Χριστοδούλου είχε μόλις κάποιες ώρες στο… τιμόνι της ΚΑΕ, ωστόσο για λόγους ηθικής τα βρόντηξε και έφυγε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ΚΕΔ πίσω από κλειστές πόρτες, όρισε τον γιο του Νίκου Πιτσίλκα, Βασίλη, στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Μοιάζει σα να έστειλε ένα μήνυμα στους «πράσινους» πως όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι παραπάνω αλλοπρόσαλλες εξελίξεις έχουν προκαλέσει την οργή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Exit mobile version