Παναθηναϊκός: Επρεπε να αποχωρήσει…

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 62-68: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Το ευπαθές μυϊκό σύστημα του Νεμάνια Νέντοβιτς του στέρησε τη συμμετοχή από το Ευρωμπάσκετ.

Δίχασε η φυγή του από τον Παναθηναϊκό και το αν έπρεπε η ΚΑΕ να συνεχίσει την συνεργασία της με τον μοναδικό αθλητή με αύρα σταρ στο ρόστερ.

Κακά τα ψέματα για το μπάσκετ έντασης που γουστάρουν Πεδουλάκης-Ράντονιτς ο έμπειρος γκαρντ δεν θα μπορούσε ποτέ να βρει ρυθμό και να κάνει την διαφορά.

Ο κόουτς στην αγορά κοίταξε να βρει βάσει του μπάτζετ που του δόθηκε παιδιά με «φλόγα».

Που θα τα έβλεπες στο γήπεδο και δεν θα διέκρινες το βλέμμα ενός «αφ’υψηλού» πρωταθλητή που είχε στα πόδια του όλη την ήπειρο όταν πατούσε γερά, αλλά ένα διεκδικητή «πεινασμένο», που δεν έχει πάρει απολύτως τίποτα και αν χρειαστεί θα παίξει με ένα πόδι για να πετύχει αυτό που θέλει.

Δυστυχώς δύο χρόνια ο Νεμάνια μετρήθηκε σε αυτό τον τομέα και φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε κάτι άλλο. Πιο υγιές, πιο ορμητικό.

Καμία αντίρρηση για το Νέντοβιτς, παίκτης μεγάλος όταν νιώθει καλά, όμως πόσο συχνά συμβαίνει αυτό δεδομένου ότι τόσα χρόνια το κορμί του έχει τόσο ταλαιπωρηθεί; Δεν θα μπορούσε με τίποτα ο κόουτς να προσφέρει το μεγαλύτερο του συμβόλαιο σε κάποιον που θα μπορούσε να τραβάει όλη την ομάδα στη χάση και την φέξη.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version