Ιτούδης: «Πατέρας μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ενέπνευσε όσους εργάζονταν στον Παναθηναϊκό»

Συγκινητικό μήνυμα Ιτούδη στο instagram για Θανάση!

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε δήλωση του στο SDNA αναφέρθηκε στον Παύλο Γιαννακόπουλο που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια.

«Ο κ. Παύλος ήταν μία τεράστια προσωπικότητα για τον ελληνικό αθλητισμό, για την ελληνική κοινωνία, για την ελληνική επιχειρηματική κοινωνία και προφανώς για τους οικείους του, που είναι και το πιο σημαντικό. Αναμφίβολα έχει αφήσει με ανεξίτηλο χρώμα πολλά επιτεύγματα είτε στον αθλητικό, είτε στον επιχειρηματικό, είτε στον αθλητικό στίβο.

Είμαι σίγουρος ότι ήταν έμπνευση για πολλούς από εμάς, ιδιαίτερα για όλους εμάς που εργαζόμασταν στον Παναθηναϊκό και είχαμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε και να μιλήσουμε μαζί του πολλές φορές. Τεράστια τιμή για όλους μας αλλά και ταυτόχρονα και κίνητρο και έναυσμα γιατί στην ηλικία που ήταν είχε διάθεση, όρεξη για δημιουργία, δουλειά και πάντα έκλεβε χρόνο για να είναι στις προπονήσεις και στους αγώνες του Παναθηναϊκού. Στις καρδιές και στις μνήμες όλα μας παραμένει ζωντανός, μία ζωντανή φιγούρα και ένας πνευματικός άνθρωπος και πατέρας για όλους μας».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version