Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ουάιτ: «Έχουμε έναν μεγάλο στόχο μπροστά μας»

Συνεχίζει το θετικό σερί ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός – Απόλλωνας Πάτρας συγκρούονται στο κλείστο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο τελευταίο χρονικά ματς του πρώτου πιάτου της 25ης αγωνιστικής της Basket League (20:00). Το σύνολο του Γιώργου Βόβορα θέλει να συνεχίσει το σερί θετικών εμφανίσεων λίγο πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα playoffs.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μοιράζεται με τον Ολυμπιακό το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα με 10 νίκες σε 11 αγώνες. Στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος οι «πράσινοι» υποχρεώθηκαν σε περισσότερες από μία εντός έδρας ήττες μόνο δύο φορές. Ήταν στις σεζόν 1996-97 (11-2) και 1999-2000 (11-2).

Παναθηναϊκός – Απόλλων Πάτρας με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Απόλλων Πάτρας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Σε αγωνιστικό επίπεδο, με ένα ευχάριστο νέο έκλεισε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Κι αυτό γιατί, ο Γιώργος Βόβορας είδε τον Στέφαν Γιόβιτς να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των «πράσινων», θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του.

Κανονικά προπονήθηκαν και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού, πέραν του τραυματία Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν θα αγωνιστεί απέναντι στους Πάτρινους, αφού είναι εκτός της δηλωμένης λίστας στον ΕΣΑΚΕ. Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι στην εν λόγω αναμέτρηση θα κάνει το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» και ο Πέιτον Σίβα, ο οποίος ως γνωστόν νωρίτερα πήρε τη θέση του Νέντοβιτς στο «ελληνικό» ρόστερ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News