Παναθηναϊκός: Σειρά αλλαγών μέχρι τους τελικούς

Παναθηναϊκός: Ευκαιρίες στους δύο που ήταν «διακοσμητικοί» επί Πρίφτη

Η επίθεση του Παναθηναϊκού θα έχει από εδώ και πέρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Θέλοντας και μη ο Γιώργος Βόβορας θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε σειρά αλλαγών που θα κάνουν τον σύλλογο πιο ανταγωνιστικό ενόψει του τελευταίου στόχου που έμεινε να διεκδικήσει, το πρωτάθλημα.

Με τον κόουτς Πρίφτη η ομάδα δεν δούλευε τόσο δράσεις με κίνηση μακριά από τη μπάλα, ούτε είχε τον κομβικό παίκτη στο κουμάντο που θα μπορούσε να αναμείξει πολλά πρόσωπα στην επίθεση.

Θα είναι σημαντικό να εντάξει το κλαμπ στο ρόστερ του έναν περιφερειακό που εκτός από καλός στην οργάνωση θα μπορεί να πατήσει και ζωγραφιστό.

Ίσως γι αυτό το τελευταίο διάστημα υπάρχει τέτοια εμμονή στο πρόσωπο του Σαντ Ρος που είναι δίμετρος και δεν φοβάται να «χτυπηθεί» με τον αντίπαλο, ασχέτως αν η δημιουργία του είναι νηπιακού επιπέδου σε σχέση π.χ με το Νικ Καλάθη.

Ο Κουβανός είναι χρήσιμος, «σκίζεται» για την ομάδα, παίζει σε 3-4 θέσεις, αλλά με αυτόν δεν μπορείς να επενδύσεις πάνω σε συνεργασίες και στις δύο πλευρές του παρκέ, οι οποίες θα εξελίσσονται καταλυτικά υπέρ των πρασίνων.

Γενικά τον προπονητή τον περιμένει Πολλή δουλειά με τον Παναθηναϊκό να φιλοδοξεί να αλλάξει φορεσιά ενόψει τελικών. Η απορία είναι αν τον παίρνει ο χρόνος…

Δημήτρης Στρατής

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version