Παναθηναϊκός: Οι Εβανς, Ουάιτ και το άγχος με Γιόβιτς

Έβανς: «Έχουμε καλό προπονητή, θέλω να παίζω σκληρά για τον κόσμο»

Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε σταθερότητα από Εβανς, Ουάιτ.

Σήμερα το μοναδικό άγχος θα ήταν αν προλάβαινε να αφομοιώσει τα συστήματα ο Στέφαν Γιόβιτς.

Ως τώρα στα καλά της διαστήματα η ομάδα θωράκιζε την άμυνά της και δη τη ρακέτα χρησιμοποιώντας «ζώνες» προσαρμογής, αφόπλιζε τους αντιπάλους κι έβρισκε εύκολα καλάθια στην επίθεση.

Είτε με πρωτεύοντα αιφνιδιασμό, είτε με δευτερεύοντα αιφνιδιασμό, είτε με σωστό «διάβασμα» της αντίπαλης άμυνας και σωστές πάσες για σουτ κάτω από καλές προϋποθέσεις, είτε από το ταλέντο των σολιστών της που νιώθοντας ότι είναι σε καλή βραδιά τα μπουμπούναγαν από παντού. Μέσα σε όλα προσθέστε τον ΠΑΝΤΑ σταθερό Σαντ Ρος, τον ανεβασμένο Παπαγιάννη και τον πασπαρτού Παπαπέτρου.

Επαναλαμβάνουμε για τα φτωχά οικονομικά του ο Παναθηναϊκός κακό ρόστερ δεν έχει, διεθνείς έχει, ρολίστες επίσης, σκόρερ βαρβάτοι υπάρχουν, απλώς το έμψυχο δυναμικό του είναι κακοφτιαγμένο και δεν υφίσταται ακόμα χημεία μεταξύ του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News