Παναθηναϊκός: «Δεν έχει ψηθεί για Ελλάδα η σύντροφος του Γένσεν»
Διστακτική εμφανίζεται η σύντροφος του Ματίας Γένσεν, Βικτόρια Μαρί Στράντστοφτ στην προοπτική της Ελλάδας και του Παναθηναϊκού.
Το θέμα του Ματίας Γένσεν δεν έχει ολοκληρωθεί στον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να τον έχουν ξεχωρίσει για τη θέση «8» στο ρόστερ.
Παρότι υπήρχε σε πρώτο στάδιο αισιοδοξία για τη μεταγραφή του Δανού ποδοσφαιριστή, δεν σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες κάποια πρόοδος.
Στη μεσημεριανή εκπομπή της Πέμπτης (18/6) στο Athletiko, καταγράφηκε άλλος ένας παράγοντας που έως τώρα, λειτουργεί ανασταλτικά για τον Παναθηναϊκό και αφορά τη σύντροφο του Ματίας Γένσεν.
Η Βικτόρια Μαρί Στράντστοφτ, δείχνει διστακτική στο θέμα της μετακόμισης στην Ελλάδα και ταυτόχρονα, της μεταγραφής του αγαπημένου της στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά στην εκπομπή «Back 2 Μπακ»:
«Για τον Γένσεν είναι παγωμένο το θέμα. Προσπαθούμε μέσα σε όλα, να ψήσουμε και τη σύντροφο του Γένσεν.
Η σύντροφος του Γένσεν κοιτάει μήπως να περιμένουμε, μη βιαστούμε. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Γένσεν ως πρώτο στόχο.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: «Αυτά τα δύο πράγματα δεν μου άρεσαν απόψε» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Πάνω από 3 εκατ. ευρώ στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό
- Τόσα δίνει ο Παναθηναϊκός για Κάνγκουα - Ξεπερνά την πρόταση της ΑΕΚ
- Κοτζιάς: Το... παραθυράκι για Φρανσίσκο και Παναθηναϊκό - «Συνήθως βγαίνουν αληθινά...» (vid)
- Πάκσι - Παναθηναϊκός 1-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού