Σκουντής: «Κουτούλαγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού»

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-98 (Highlights/vid)

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη Livesport:

Χθες έγραφα ότι ο Ολυμπιακός ήταν ασυμπτωματικός αλλά στην πραγματικότητα νοσούσε βαριά. Ο Παναθηναϊκός νοσούσε πολύ πιο βαριά και η επιστροφή του στη δράση εξελίχθηκε σε ένα εφιαλτικό μαρτύριο που καρτέραγε πώς και πώς να λάβει τέλος.

Είτε φταίνε τα κρούσματα και η διατάραξη της κανονικότητάς τους, είτε η αδιαμφισβήτητη υπεροχή της ΤΣΣΚΑ, είτε και τα δύο ισομερώς, οι Πράσινοι υπέστησαν μία βαριά ήττα που τους ρίχνει ακόμη πιο κάτω από πάσης απόψεως: και της αγωνιστικής και της βαθμολογικής και της ψυχολογικής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια της διοργάνωσης στην οποία έχουν εξαναγκασθεί να παίζουν τον ρόλο του κομπάρσου…

Όταν ο πίνακας έγραψε 20-17, τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε: αίφνης ο Παναθηναϊκός σταμάτησε να παίζει, έμοιαζε να έχει αποχωρήσει από το γήπεδο και συρρικνώθηκε κατά ένα παράδοξο και απροσδόκητο τρόπο, άλλο που δεν ήθελαν οι Μοσχοβίτες όχι απλώς για να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να βάλουν τα θεμέλια της επικράτησής τους, αλλά για να τον ποδοπατήσουν!

Διάβολε, αυτό το 0-23 που γράφτηκε σε επτάμιση λεπτά δεν είναι ούτε συνηθισμένο ούτε και ανεκτό, καθώς στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι οικοδεσπότες κουτούλαγαν και στις δύο άκρες του γηπέδου και έμοιαζαν με αρχάριους που μαζεύτηκαν για πρώτη φορά να παίξουν μαζί.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News