Απλά έκανε το καθήκον του!

Απλά έκανε το καθήκον του!

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Ιωνικό και σκορ 92-78. Κακή εμφάνιση από τον Χουγκάζ στην επίθεση, κυρίαρχος στην άμυνα.

Δεν πάτησε το γκάζι κόντρα στον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός, που δεν καθάρισε το ματς από νωρίς και λίγο έλειψε να μπει σε περιπέτειες.

Μέχρι το 33′ όταν ο Παπαπέτρου έκανε το 70-59, ο Ιωνικός βρισκόταν εντός της διεκδίκησης του ροζ φύλλου στον αγώνα, ωστόσο, ο αρχηγός του Τριφυλλιού χτύπησε δύο φορές στο τρανζίσιον και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός σούταρε με τραγικό ποσοστό από τα 6,75μ. για ακόμη μια φορά (8/26), ενώ ξεχώρισαν οι Νέντοβιτς, Οκάρο Γουάιτ, Παπαπέτρου και Φλόιντ. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού σημείωσε 19 πόντους, ακολούθησαν ο Αμερικανός φόργουορντ και ο Σέρβος γκαρντ με 16 ενώ 13 είχε ο σέντερ της ομάδας.

Το χειροκρότημα του κόσμου του Παναθηναϊκού κέρδισε ο Νεοκλής Αβδάλας, ο οποίος αγωνίστηκε στο τελευταίο 1,5 λεπτό της αναμέτρησης.

Από την άλλη πλευρά, ο Χουγκάζ δεν ήταν εύστοχος με 1/6 σουτ (7 πόντους), αλλά μάζεψε 8 ριμπάουντ. Ξεχώρισε ο Τζέρμαν με 23 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 41-35, 63-59, 92-78

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Απλά έκανε το καθήκον του!

 

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version