Ο Πασκουάλ «ξέρανε» τον εκπληκτικό Χεζόνια!

Ο Πασκουάλ «ξέρανε» τον εκπληκτικό Χεζόνια!

Η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ «ξέρανε» μέσα στο Καζάν της Ούνικς του Μάριο Χεζόνια με 70-69.

Με τον Κόνερ Φράνκαμπ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, η Ζενίτ επικράτησε 70-69 της Ούνιξ στο Καζάν και ξεκίνησε με το δεξί την Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Καζάν έβαλε δύσκολα στο σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ, παίζοντας εξαιρετικά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μπορεί σε κάποια στιγμή να έμεινε πίσω και με διψήφια διαφορά, αλλά μπόρεσε να επιστρέψει, κάνοντας το ματς ντέρμπι, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή.

Η ομάδα του Πασκουάλ είχε κορυφαίους τον Φράνκαμπ (18 πόντοι), Μπάρον (17 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και Λόιντ (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Πάλεψε ο Χεζόνια για τους γηπεδούχους (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ), με τους Κάνααν (18 πόντοι) και Τζον Μπράουν (10 πόντοι) να βοηθούν.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr