Σπανούλης: "Εφυγα από τον Παναθηναϊκό, γιατί τελευταία χρονιά έγιναν πράγματα που δεν μου άρεσαν"
Ο Βασίλης Σπανούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ-1. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον λόγο που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό το 2010, αλλά και την ομάδα που υποστηρίζει πλέον, αφού σταμάτησε το μπάσκετ.
Αναλυτικά:
«Ήταν απόφαση συνειδητοποιημένη να αποχωρήσω το 2010 από τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα να πάω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα για να ηγηθώ της προσπάθειας. Από μικρό παιδί ήθελα να είμαι σε μία ομάδα που είχε σαν στόχο να ανέβει στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η αλήθεια είναι πως από το Μαρούσι ήταν να πήγαινα στον Ολυμπιακό. Το σκεφτόμουν από τότε, γιατί η ψυχοσύνθεση μου ταίριαζε πάντα με τον Ολυμπιακό. Αλλά δε συνέβη. Ήθελα από τότε να έρθω στον Ολυμπιακό, αλλά πήγα κάποια χρόνια μετά.
Έφυγα από τον Παναθηναϊκό, γιατί τελευταία χρονιά έγιναν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ήθελα πάντως να ηγηθώ μιας ομάδας με τόσα εκατομμύρια φιλάθλους. Ήταν ένα ρίσκο, μία μεγάλη πρόκληση, αλλά είχα αυτοπεποίθηση και πίστευα στην επιλογή μου».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο για την Γκρασχόπερς
- Παναθηναϊκός: Δεκαήμερο μεταγραφής στο ποδόσφαιρο, κλείνει μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάντσο, Όσμαν μετά την επικείμενη άφιξη του Μπόνγκα
- Γάτας: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση τις επόμενες ημέρες για αυτή τη θέση»
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ