Πρίφτης: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα για μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά»

Πρίφτης: «Υπάρχουν εκκρεμότητες - Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ!»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στο Novasports και στην εκπομπή Playmakers αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πολλές και αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας του στην φετινή σεζόν. Τι είπε για τη μεταγραφή γκαρντ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μεταξύ άλλων για τις υποχρεώσεις, τις δυσκολίες αλλά και τις προσδοκίες της ομάδας του μέσα στην φετινή σεζόν που είναι προ των πυλών.

Πιο αναλυτικά δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά πέρυσι. Τα δεδομένα πέρυσι άλλαζαν συνεχώς λόγω του κορονοϊού.

Είναι ιδιαίτερες οι δύο τελευταίες σεζόν για το τριφύλλι, είναι χρονιές επιβίωσης.

Φτιάξαμε μια καλή ομάδα μέσα στα πλαίσια που μπορούσαμε, μια ομάδα που έχει αρκετά στοιχήματα. Μελετήσαμε πάρα πολύ ώστε οι επιλογές μας να είναι προσεγμένες.

Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να έχει κίνητρο. Στερούμαστε εμπειρίας… Δεν είμαστε μια ομάδα “Χόλιγουντ” και αυτό είναι και το στοιχείο που πρέπει να δείχνουμε σε κάθε ματς. Να δείχνουμε το “όλοι μαζί”».

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε και στο θέμα της απόκτησης ενός γκαρντ, λέγοντας πως: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε στο ρόστερ μας κάποιον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Δεν μπορούμε να παρεκκλίνουμε από τη φιλοσοφία έσοδα-έξοδα. Πρέπει να είμαστε λογικοί και ρεαλιστές. Πρέπει να είμαστε σκληροί πνευματικά, αυτό είναι το κυριότερο. Πρέπει να είμαστε προσαρμοστικοί σε κάθε αναμέτρηση και σε κάθε εβδομάδα. Πρέπει να βρίσκεις τη μέση οδό για να είσαι πιο ήρεμος και πιο ψύχραιμος, δουλεύοντας στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News