Κορντινιέ: Τέλος από τους Νετς, προτάθηκε στο Τριφύλλι
Ο Δημήτρης Πρίφτης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πρωταθλήματος, ανάφερε ότι η προσθήκη γκαρντ θα εξαρτηθεί από το τι υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά, αλλά και από τα χρήματα που θα διαθέσει το τριφύλλι.
Καθημερινά, φτάνουν αρκετές προτάσεις στον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων έχει προταθεί ο Αϊζάια Κορντινιέ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό των Μπρούκλιν Νετς.
Ο προπονητής των Νεοϋορκέζων έκρινε πως ο Γάλλος δεν είναι σε θέση να βοηθήσει ενόψει της νέας σεζόν, με τον παίκτη να είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Κορντινιέ επελέγη στην 44η θέση του draft του 2016 από τους Ατλάντα Χοκς και το 2018 αποκτήθηκε από τους Νετς στην ανταλλαγή που έστειλε στα “γεράκια” τον Τζέρεμι Λιν.
Την τελευταία διετία ο άλλοτε άσος της Αντίμπ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, Γαλλία, φορώντας τη φανέλα της Ναντέρ και πέρσι συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του EuroCup.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τινάζει τη μπάνκα ο Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι «χρυσές» απολαβές σε Γιαμπουσέλε
- Παναθηναϊκός: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαμπουσέλε
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφή μέχρι την... Πάκσι!
- Παναθηναϊκός: Η εξέλιξη που μπορεί να βοηθήσει για Φαν Ντρόγκελεν
- Η στάση του Κοτσορασβίλι στα σενάρια για Παναθηναϊκό