Χωρίς Παπαπέτρου με Εφές ο Παναθηναϊκός - Η «πράσινη» 12αδα

Εφές - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Με τον τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκός και την Αναντολού Εφές (19/9, 20:00, ERT2) πέφτει η αυλαία του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Oι “πράσινοι” μετά από τη σπουδαία χθεσινή νίκη τους με ανατροπή απέναντι στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (89-85), θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια της EuroLeague, Αναντολού Εφές στον τελικό, στο πιο δυνατό φιλικό που έχουν δώσει ως τώρα στην προετοιμασία τους.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στην Αναντολού Εφές (20:00), καθώς ένιωσε μια ενόχληση στο πόδι για αυτό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους, με στόχο να είναι 100% έτοιμος στο Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά η δωδεκάδα: Πέρι, Μέικον, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Καββαδάς, Κασελάκης, Ουάιτ, Φλόιντ, Νέντοβιτς, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ Ρος.

Αναντολού Εφές (Εργκίν Αταμάν): Μπομπουά, Σαϊμπίρ, Μπαλμπάι, Γκετσίμ, Ιλιάσογλου, Γκαζί, Μοερμάν, Τουντσέρ, Μίσιτς, Άντερσον, Πετρούσεφ, Ντάνστον.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News