Παναθηναϊκός: Έρχονται αλλαγές μετά το όχι του Χεζόνια

Παναθηναϊκός: Ξεπερνούν το εκατομμύριο οι απολαβές του Πρίφτη!

Το όχι του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό φέρνει αλλαγές και νέο πλάνο για το Δημήτρη Πρίφτη.

Αλλαγή στον μεταγραφικό σχεδιασμό υπήρξε στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» περίμεναν την απάντηση του Μάριο Χεζόνια ώστε να συνεχίσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Η απάντηση του Κροάτη άσου ήταν αρνητική, τονίζοντας ότι έχει καλύτερες προτάσεις στα χέρια του.

Θυμίζουμε ότι η πρόταση που κατέθεσαν οι «πράσινοι» ήταν γενναιόδωρη τηρουμένων των αναλογιών, καθώς του έδιναν συνολικά 2 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, με τη ρήτρα ύψους 400.000 ευρώ για την Μπαρτσελόνα να συμπεριλαμβάνεται στο ποσό.

To plan b του Παναθηναϊκού τίθεται άμεσα σε εφαρμογή και πλέον φορτσάρει για τον Νάιτζελ Χέιζ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τη θέση «4».

Άλλωστε, μετά τη νέα παράταση που ζήτησε ο Χεζόνια την Κυριακή, είχαν αρχίσει να κοιτάζουν τις εναλλακτικές περιπτώσεις οι άνθρωποι του συλλόγου, δίχως να κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση που τηρήθηκε από την πλευρά του παίκτη, παρότι επικοινώνησαν με τον ίδιο τον Κροάτη για να τον πείσουν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News