Παναθηναϊκός: «Αεροπορία» με Τζέρεμι, Έβνας – Ψάχτηκε για ΛεΝτέι

Παναθηναϊκός: «Αεροπορία» με Τζέρεμι, Έβνας - Ψάχτηκε για ΛεΝτέι

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτες ικανούς για την ενίσχυση της φροντλάιν και ήδη έχει αρκετούς στο στόχαστρο.

Για τη θέση «4», διακαής πόθος του Δημήτρη Πρίφτη αποτελεί ο Οκάρο Ουάιτ, ωστόσο υπάρχει οικονομική απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι εξετάζουν τις περιπτώσεις των ΛεΝτέι, Τζεκίρι και Έβανς για το 4-5, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τόλη Κοτζιά.

Ο πρώτος, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μέτρησε κατά μέσο όρο σε 36 ματς 10 πόντους και 4,6 ριμπάουντ, ενώ στα τρίποντα είχε 46,6% ευστοχία και γενικά αποτέλεσε μία πολύ καλή και θετική παρουσία στην ομάδα της Αρμάνι, ωστόσο έκλεισε στην Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς.

Ο Τόνι Τζεκίρι, Νιγηριανός σέντερ, το καλοκαίρι του 2020 υπέγραψε στην Μπασκόνια, ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τόσο ο ίδιος, όσο και οι Βάσκοι θα επιθυμούσαν. Ο 27χρονος ψηλός δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός φέτος, σε σχέση με την παρουσία του στην Βιλερμπάν, κάτι που προφανώς είχε να κάνει και με την διαφορά δυναμικής και στόχων των δύο ομάδων. Στην Μπασκόνια περίμεναν κάτι παραπάνω από τον Τζεκίρι, αλλά τελικά δεν το πήραν, κάτι που ωθεί τον παίκτη πια στην πόρτα της εξόδου.

Τέλος, ο Έβανς αγωνίστηκε φέτος σε 11 αγώνες στην Ευρωλίγκα, έχοντας συμπληρωματικό ρόλο στο rotation και μετρώντας 2.8 πόντους μ.ό., ενώ στην καριέρα του, σε 59 ματς στην κορυφαία διοργάνωση, μετράει 8 πόντους και 4.8 ριμπάουντ.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version