Ντροπιαστική εμφάνιση και ήττα για τον Παναθηναϊκό
Παρά το προβάδισμα των 11 πόντων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, το Λαύριο Megabolt κάλυψε τη διαφορά και πήρε και απόσταση ασφαλείας στην αναμέτρηση υποχρεώνοντας τους πράσινους στην πρώτη τους φετινή ήττα στο Πρωτάθλημα.
Παρά το προβάδισμα των 11 πόντων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, το Λαύριο Megabolt κάλυψε τη διαφορά και επικράτησε με 92-82 υποχρεώνοντας τους πράσινους στην πρώτη τους φετινή ήττα στο Πρωτάθλημα.
Προβληματική ήταν η εικόνα που παρουσίασε το Τριφύλλι στο κλειστό του Λαυρίου, όπου η τοπική ομάδα τον νίκησε με σκορ 92-82 και τον έστειλε στον καναβάτσο τερματίζοντας το σερί νικών του εντός των ελληνικών συνόρων.
Αν και έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση η ομάδα του Γιώργου Βόβορα, το Λαύριο αντέδρασε και από το -11 του α’ μέρους, έφθασε στο +14 στο 35′ της δ’ περιόδου.
Αγνώριστος παρουσιάστηκε ο Παπαγιάννης, σε ρηχά νερά ο Νέντοβιτς, ενώ η προσφορά του Παπαπέτρου στην επίθεση δεν ήταν αρκετή.
Δείτε τους πόντους:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ