Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός Live Streaming

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός Live Streaming 13/12/2019 | μπάσκετ | Euroleague

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός Live Streaming | Barcelona – Panathinaikos Live Streaming

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός Live Streaming: Παναθηναϊκός εναντίον Μπαρτσελόνα απόψε (22:00), με τον Εξάστερο να στοχεύει στην τρίτη νίκη του στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague. Κόντρα στα προγνωστικά το Τριφύλλι!

Στα βαθιά μπαίνει στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός. Kαλείται να δώσει ένα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενάντια σε όλους και όλα. Σύμμαχος για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στη Γαλλία. 

Απέναντι στο μεγαλύτερο μπάτζετ της διοργάνωσης, ένα εκ των πιο… φτωχών, αυτό του Παναθηναϊκού θα επιδιώξει να δείξει την… «υπεραξία» του στο παρκέ του Παλάου Μπλαουγκράνα.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Λευτέρη Μποχωρίδη και περιμένει μεγάλη συνεισφορά στο σκοράρισμα από τους Νέντοβιτς και Φόστερ.

Επιπρόσθετα, ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει την πολύ κακή παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ένα γήπεδο που έχει να φύγει νικητής από το 2013!

Αν υπάρχει ένα θετικό για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα είναι η απουσία άγχους για αυτό το ματς, καθώς όλα τα προγνωστικά είναι υπέρ της Μπαρτσελόνα και οι πράσινοι αποτελούν το απόλυτο αουτσάιντερ.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Έχοντας ξεμείνει από πλέι-μέικερ ο Γιώργος Βόβορας ίσως περιμένει να δει τι θα προκύψει από τα “κοψίματα” στις ΗΠΑ. Εκεί κυκλοφορούν πολλά λαβράκια σε τιμές ευκαιρίας αρκεί βεβαίως να ξέρεις που θα ψάξεις και τι θες να βρεις.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 22:00. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός στοίχημα

Μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει πάνω από 6 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στη Βαρκελώνη 70 με 72 πόντους. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς.

Barcelona – Panathinaikos Live Streaming | Link

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News