Για πρώτη φορά κόντρα στον Νικ, αλλά και σε όλα τα προγνωστικά

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Αουτσάιντερ ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία, άβολη η αντιπαλότητα με Νικ…

Στη Βαρκελώνη για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (15/10 22.00). Για τους πράσινους το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο, καθώς θα τεθούν νωρίς στη διοργάνωση αντιμέτωποι με τον επί σειρά ετών αρχηγό τους, Νικ Καλάθη.

Ο Καλάθης προέρχεται από τη καλύτερη του εμφάνιση με την ισπανική ομάδα κόντρα στη Βαλένθια. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επικράτησε τη Τρίτη εκτός έδρας της πολύ δυνατής φέτος Βαλένθια (66-71) και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Νικ θα τεθεί για πρώτη φορά στη καριέρα του αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού σε επίσημο αγώνα. Συγκεκριμένα, τη τριετία που δεν έπαιξε στην ομάδα αγωνίστηκε μια σεζόν το Eurocup με την Λοκομοτίβ Κουμπάν και δύο στο ΝΒΑ με τους Μέμφις Γκρίζλις. Για τους Καταλανούς δεν θα παίξει ο Νίκολα Μίροτιτς που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Λευτέρη Μποχωρίδη και περιμένει μεγάλη συνεισφορά στο σκοράρισμα από τους Νέντοβιτς και Φόστερ.

Επιπρόσθετα, ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει την πολύ κακή παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ένα γήπεδο που έχει να φύγει νικητής από το 2013!  Αν υπάρχει ένα θετικό για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα είναι η απουσία άγχους για αυτό το ματς, καθώς όλα τα προγνωστικά είναι υπέρ της Μπαρτσελόνα και οι πράσινοι αποτελούν το απόλυτο αουτσάιντερ.

Δείτε τις αποδόσεις για το Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News