Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι θα αναβληθεί
Η Βιλερμπάν ανακοίνωσε τέσσερα ακόμα κρούσματα κορονοϊόύ, με τα δύο να ανήκουν σε παίκτες, προσθέτοντας ότι πλέον έχει οριακά 9αδα για τον σημερινό (13/10) αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Πλέον η γαλλική ομάδα έχει 5 παίκτες που έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό, με μόνο τρεις εξ αυτών ωστόσο να είναι γνωστοί (Κεβάριους Χέιζ, Νόρις Κόουλ και Ματ Στραζέλ), καθώς και τον προπονητή της, Τι Τζέι Πάρκερ, και δύο μέλη του προπονητικού της επιτελείου.
Η γαλλική ομάδα ενημέρωσε ότι πλέον διαθέτει 9 παίκτες για το παιχνίδι με τους “πράσινους”, δύο εκ των οποίων είναι έφηβοι.
Το παιχνίδι θα γίνει κανονικά με βάση τα τωρινά δεδομένα και μόνο αν παρέμβει η γαλλική κυβέρνηση, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στη Βιλερμπάν, μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαμπράκος: «Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε 6άρι και 8άρι - Ο ρόλος του Μπαλντίνι» (vid)
- Κοβάσεβιτς για Γιάγκουσιτς: «Είμαι απογοητευμένος - Ήθελα να τον φέρω!» (pic)
- Ο Χεζόνια πήρε «μεταγραφή» και δίνει... τροφή στα σενάρια!
- Ξέσπασε ο Φρουρός: «Γι' αυτό που μας συμβαίνει... ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς» (vid)
- «Ο Σάριτς μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί»