Οι δηλώσεις Βόβορα μετά τη νίκη επί της Ρίτας

Οι δηλώσεις Βόβορα μετά τη νίκη επί της Ρίτας

Φιλική νίκη επί της Rytas Vilnius με 75-67 πέτυχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο τρίτο και τελευταίο του φιλικό επί λιθουανικού εδάφους.

Πρώτος σκόρερ για τους «πράσινους» αναδείχθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 18 πόντους ενώ τον ακολούθησε ο Γιώργος Παπαγιάννης με 9.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Γιώργος Βόβορας δήλωσε στο paobc.gr μετά το τέλος του φιλικού με την Rytas Vilnius:

«Ήταν το τρίτο φιλικό μέσα σε τέσσερις ημέρες. Θεωρώ ότι από το κάθε παιχνίδι κερδίσαμε πολλά πράγματα. Σήμερα είχαμε βάλει κάποιους συγκεκριμένους στόχους, ιδιαίτερα στην άμυνα, καθώς είχαμε διακρίνει κάποια προβλήματα στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δουλέψαμε πολύ καλά σε αυτά τα κομμάτια που έχριζαν βελτίωσης. Σίγουρα, έχουμε πολύ δρόμο για να παρουσιαστεί η ομάδα στον βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε. Αυτά τα ματς μας βοηθούν ώστε να προχωρήσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το Σούπερ Καπ. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, έχουμε μία ημέρα ξεκούρασης και μας απομένουν ακόμη δύο φιλικά ματς πριν το Σούπερ Καπ. Πρόκειται για έναν σημαντικό θεσμό για εμάς και θέλουμε να τον κατακτήσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News