Βαθμολογία Ευρωλίγκα - Euroleague (15η αγων.): Η θέση του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία Ευρωλίγκα - Euroleague (18η αγων.): Η θέση του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία Ευρωλίγκα – Euroleague (15η αγων.): Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague, μετά την 15η αγωνιστική.

Βαθμολογία Ευρωλίγκα – Euroleague (15η αγων.): Αυτοκτονικές τάσεις από τον Παναθηναϊκό, που ηττήθηκε από τη Μακάμπι (88-79) στο Τελ Αβίβ, σε ένα ματς που έφτασε να προηγείται μέχρι και +18, αλλά πλήρωσε τα πολλά χαμένα ριμπάουντ.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Βαθμολογία Ευρωλίγκα - Euroleague (15η αγων.): Η θέση του Παναθηναϊκού

Μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και να ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό για 15 λεπτά, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έφυγε με άδεια χέρια από το Τελ Αβίβ, καθώς ηττήθηκε από τη Μακάμπι (88-79).

Ανοιχτή πληγή για τους «πράσινους» τα χαμένα ριμπάουντ, αφού επέτρεψε στους Ισραηλινούς να πάρουν 18 επιθετικά! Προβληματική η επιθετική λειτουργία του «τριφυλλιού» στην τέταρτη περίοδο, όταν και σημείωσε μόλις 10 πόντους.

Από την ομάδα του Πιτίνο -που υποχώρησε στο 9-6- διασώθηκαν οι Τόμας (24 πόντοι) και Παπαπέτρου (17 πόντοι), ενώ ο Αμερικανός τεχνικός δεν πήρε τα αναμενόμενα από Καλάθη και Φριντέτ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News