Βαθμολογία Ευρωλίγκα - Euroleague (14η αγων.): Η θέση του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία Ευρωλίγκα - Euroleague (18η αγων.): Η θέση του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία Ευρωλίγκα – Euroleague (14η αγων.): Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague, μετά την 14η αγωνιστική.

Βαθμολογία Ευρωλίγκα – Euroleague (14η αγων.): Σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός έδειξε ισχυρό μέταλλο και επικράτησε 81-78 της Φενέρμπαχτσε στο -κεκλεισμένων των θυρών- ΟΑΚΑ! Στο 9-5 οι «πράσινοι», που κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος!

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Βαθμολογία Ευρωλίγκα - Euroleague (14η αγων.): Η θέση του Παναθηναϊκού

Δείχνοντας ισχυρό χαρακτήρα και ξεπερνώντας το γεγονός πως δεν είχε τον «έκτο παίκτη» στο πλευρό του, ο Παναθηναϊκός λύγισε τη Φενέρμπαχτσε (81-78) στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και ανέβηκε στο 9-5!

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» κατέθεσαν ψυχή, μείωσαν τα λάθη τους στο δεύτερο ημίχρονο και με εξαιρετική άμυνα σε αυτό το διάστημα, ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση και έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Εντούτοις, στο φινάλε το έκαναν… θρίλερ πληρώνοντας την απώλεια του Καλάθη, που έμεινε εκτός αγώνα στο φινάλε του αγώνα λόγω φάουλ. Έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα του Ομπράντοβιτς για φάουλ του Ράις στον Ντε Κολό στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Πρώτος σκόρερ για τους «πράσινους» ο Φριντέτ, που είχε 22 πόντους και ευστόχησε στις κρίσιμες βολές στο φινάλε. Ακόμα μία πληθωρική εμφάνιση από τον Καλάθη (15 πόντοι, 8 ασίστ, 6 ριμπάουντ), που ανέβηκε στην 5η θέση των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία της διοργάνωσης!

Για τη Φενέρ, που υποχώρησε στο 5-9, κορυφαίος ήταν ο Σλούκας, με 15 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Επόμενη υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό το εκτός έδρας ματς με τη Μακάμπι την Πέμπτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News