Περιστέρι - Παναθηναϊκός Live Streaming

Περιστέρι - Παναθηναϊκός Live Streaming

Περιστέρι – Παναθηναϊκός LIVE STREAMING:Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου», με την ομάδα του Ρικ Πιτίνο να έχει σαν στόχο το 21-0, λίγο πριν από την καθοριστική αναμέτρηση της Euroleague με την Μπουντούτσνοστ.

Eπιστροφή στην… ελληνική πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» του Ρικ Πιτίνο άφησαν πίσω την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ και πλέον ετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το Περιστέρι, του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος θέλουν να διατηρήσουν το εντός συνόρων αήττητο ρεκόρ τους και να… φτιάξουν την ψυχολογία τους ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της regular season.

Στο πλαίσιο αυτό ο Νικ Καλάθης ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου, σε μια προσπάθεια να πάρει… ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας των «πράσινων» υποχρεώσεων.

Από την άλλη πλευρά, το Περιστέρι θέλει να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στην έδρα του.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας, με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του να έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους, ώστε να παρουσιάσουν μια ομάδα που θα «παλέψει» για 40 λεπτά.

Δείτε το παιχνίδι σε LIVE STREAMING εδώ…

https://www.youtube.com/watch?v=AOVVjaLbGEk

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News