Διεθνής Ρουμάνος παίκτης κάνει πλάκα με troll λογαριασμό του Πιτίνο στο Instagram (pic)

Η επική ατάκα του Πιτίνο για το «All Star Game»

Ο διεθνής Ρουμάνος παίκτης Βλαντ Μολντοβεάνου της Κλουζ απάντησε σε έναν troll λογαριασμό στο Twitter, στο οποίο “φιλοξενούνται” υποτιθέμενες δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο.

Ο λογαριασμός λέγεται Grik Pitino και αναρτήσει σατιρικά υποτιθέμενες δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο, σαν αυτές που μας…έχει συνηθίσει το τελευταίο 1,5 μήνα και κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Έτσι, μετά την επίθεση του Άαρον Τζάκσον στον Πιτίνο, ήρθε η σειρά του Μολντοβεάνου να ασχοληθεί με το troll προφίλ του Πιτίνο στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός ανέβασε ένα tweet που έγραφε: “Ήμουν στο All Star Game του 1988 και έβλεπα τον διαγωνισμό καρφωμάτων μεταξύ Ουίλκινς και Τζόρνταν. Έχω προπονήσει μερικούς από τους κορυφαίους στα καρφώματα στην ιστορία του αθλήματος, όπως ο Σον Κεμπ, ο Τζούλιους Έρβινγκ και ο Βινς Κάρτρ, αλλά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος dunker που έχω δει στη ζωή μου”.

Ο πρώην παίκτης των Μπένετον και Χάβρης απάντησε πως: “Ξέρω τι γίνεται εκεί (σ.σ. τι δηλώνει ο Πιτίνο), αλλά το αγαπώ αυτό. Τι έχεις να πεις για τον καλύτερο σουτέρ;”.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version