Έχει πίστη για το πλεονέκτημα ο Σίνγκλετον (vid)

Ασίστ Καλάθη από το... σπίτι του και εντυπωσιακό κάρφωμα! (vid)

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στην κάμερα του PAO BC μετά την επιβλητική νίκη των πρασίνων επί της Βαλένθια με διαφορά 19 πόντων.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε την σημασία αυτής της νίκης, προσθέτοντας ότι απομένει ακόμη ένα παιχνίδι για την regular season και εκεί θα στραφεί η ομάδα.

Διαβάστε παρακάτω:

«Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη, γιατί μπορούμε να κυνηγήσουμε το πλεονέκτημα έδρας κάτι σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για τους φιλάθλους μας. Είχαμε ένα πολύ ωραίο κοινό, με περισσότερα από 10.000 άτομα κι αυτό είναι σίγουρα κάτι θετικό. Ελπίζω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Euroleague».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο επόμενο ματς: «Με την Αρμάνι Μιλάνο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Θα υπάρξουν πολλές φάσεις ένας εναντίον ενός, οπότε πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να πάρουμε τα ριμπάουντ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News