Πέιν: «Αυτοί οι δύο είναι το κλειδί της επιτυχίας»

Πέιν: «Αυτοί οι δύο είναι το κλειδί της επιτυχίας»

Ο Άντριαν Πέιν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βαλένθια, μίλησε για τη δική του βελτίωση, μέσω της ομαδικής βελτίωσης, ενώ αποθέωσε Καλάθη και Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο eurohoops.net:

Για την πιθανή αντίπαλο (Ρεάλ) στα πλέι οφ: “είναι μια καλή ομάδα, αλλά εμείς έχουμε εξαιρετική ομάδα. Απλώς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε εμάς και τι μπορούμε εμείς να κάνουμε. Από εμάς εξαρτάται πόσο μπορούμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα μέσω των προπονήσεων και πώς εκτελούμε στα παιχνίδια. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Όταν θα ξέρουμε τον αντίπαλό μας, τότε θα εστιάσουμε σε αυτόν και θα είμαστε έτοιμοι”.

Για την εμφάνισή του: “Ναι, νομίζω ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου ως τώρα, όμως σίγουρα μπορώ να κάνω περισσότερα. Όπως βλέπετε στη στατιστική, έχασα πολλές βολές (σ.σ. 4/8) και νιώθω πως αν βελτιωθούμε συνολικά σε αυτόν τον τομέα (σ.σ. 15/29 βολές είχε ο Παναθηναϊκός), θα είναι ακόμα καλύτερα”.

Για την ηγετική παρουσία του Νικ Καλάθη και τον ανεβασμένο Μάικ Τζέιμς: “Αυτοί οι δύο είναι το κλειδί της επιτυχίας. Όχι μόνοι τους, αφού απαιτείται ομαδική δουλειά, όμως είναι σπουδαία κομμάτια και εξαιρετικοί παίκτες. Προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Εχουμε βάθος στο ρόστερ και πολλούς παίκτες που μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News