Τρομερές δηλώσεις από Θανάση μετά τη νίκη!
Πολύ χαρούμενος με την νίκη του Παναθηναϊκού ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο…
Ο φόργουορντ των πρασίνων ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του μετά τις δύο βαριές ήττες, υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι μαχητής σε όλα τα παιχνίδια, ενώ στην συνέχεια αποθέωσε τον Νίκο Παππά
Αναλυτικά:
«Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός, δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν στα προηγούμενα ματς. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε παρά τις δύο βαριές ήττες. Δείξαμε ότι τον χρειαζόμαστε να είναι κοντά μας. Όλα τα εντός θα πρέπει να τα κερδίσουμε γιατί ο φετινός Παναθηναϊκός θα είναι μαχητής ξεκινώντας από την άμυνα. Παίξαμε με κοντό σχήμα για την άμυνα, όχι γιατί ήμασταν υποχρεωμένοι και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα.
Στόχος μου να φωνάξω στον συμπαίκτη μου να κερδίσουμε το ματς. Και στον πάγκο να είσαι τριάντα λεπτά πρέπει να είσαι έτοιμος ψυχικά για να μπεις στο παιχνίδι. Δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα ξέρουμε πώς να εκφράσουμε τη νίκη. Ξεκινώντας από την άμυνα. Ακόμα και για μένα που ξέρω τις ελληνικές ομάδες, για πολλά παιδιά είναι η πρώτη τους χρονιά στην Ευρωλίγκα και αυτό μας πεισμώνει. Ο Νίκος είναι τρομερός επαγγελματίας, μπράβο του για την όλη στάση του. Συνεχίζουμε».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μόουζες Ράιτ και οι επόμενες μεταγραφές
- Αλβέρτης: «Ακόμα καλύτερες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε για Διαμαντίδη
- Παναθηναϊκός, Ράστοντερ: Από τις 200.000 ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ
- Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό παζλ παίρνει μορφή - Τι ακολουθεί σε τρεις θέσεις
- «Πιθανή μετωπική Αλαφούζου-Μαρινάκη για την προεδρία της Super League»