"Ντόπες" και... γκάζια Γιαννακόπουλου στην προπόνηση

Έτσι το έζησε ο Γιαννακόπουλος

Μπορεί το 2-0 να μην αφήνει πολλά περιθώρςι αντίδρασης στον Παναθηναϊκό Superfoods κόντρα στη Φενέρμπαχτε, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν χάνει την πίστη του και καλεί τους παίκτες του να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις για την ανατροπή.

«Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να “πεθάνουμε” στο παρκέ της Ulker Arena”», τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού μιλώντας στην ομάδα κατά την επίσκεψή του στη σημερινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ, τελευταία πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα.

Πάμε ταμείο με το «classico»: Προγνωστικά Ρεάλ – Μπαρτσελόνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr