«Αυτό απομένει για να ντυθεί στα πράσινα ο Κραλ - Το ποσό που ζήτησε η Ουνιόν Βερολίνου από τον Παναθηναϊκό»
Το «Kicker» γράφει ότι ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Άλεξ Κραλ ως το 2028, αλλά συνεχίζει το παζάρι με την Ουνιόν.
Το «Kicker» επανέρχεται στην υπόθεση του Άλεξ Κραλ, παρουσιάζοντας ως μοναδικό «αγκάθι» το οικονομικό σκέλος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ουνιόν Βερολίνου.
Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος φέρεται να περιμένει για συμβόλαιο με διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2028.
Το ανοιχτό μέτωπο βρίσκεται στις επαφές των δύο συλλόγων για το ποσό της μεταγραφής. Η Ουνιόν, όπως υποστηρίζει το «Kicker», είχε αρχική απαίτηση κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, τιμή που ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διατεθειμένος να καλύψει.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΟι συζητήσεις παραμένουν σε εξέλιξη, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν το παζάρι, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα που θα οδηγήσει στο τελικό «κλείσιμο» της μετακίνησης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»