Πάει για βασικό φορ και πέντε μεταγραφές ακόμη ο Παναθηναϊκός
Σύμφωνα με την εκπομπή 11 αυτοί 11 εμείς, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πέντε κινήσεις, με προτεραιότητα σέντερ φορ και δημιουργό.
Νέο μεταγραφικό στίγμα για τον Παναθηναϊκό δόθηκε μέσα από την εκπομπή «11 αυτοί 11 εμείς», με την πληροφορία να κάνει λόγο για έντονη κινητικότητα το επόμενο διάστημα.
Όπως μεταφέρθηκε στην εκπομπή, ο Παναθηναϊκός έχει στο πλάνο του πέντε ακόμη μεταγραφές, σε μια περίοδο που το ρόστερ χτίζεται με συγκεκριμένες ανάγκες και ρόλους.
Η πρώτη θέση που ξεχωρίζει αφορά σέντερ φορ, με την εκτίμηση ότι μπορεί να πρόκειται ακόμη και για επιλογή που θα διεκδικήσει ρόλο βασικού στην κορυφή της επίθεσης.
Η δεύτερη κατεύθυνση που μπήκε στο κάδρο είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον χώρο του «8» με «10», δηλαδή ένας μέσος που μπορεί να δίνει ένταση, τρεξίματα και παράλληλα να συμμετέχει στην ανάπτυξη και στη δημιουργία.
Για τις υπόλοιπες τρεις κινήσεις δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες στην ίδια ενημέρωση, οπότε μένει να φανεί ποια κομμάτια του ρόστερ θα μπουν στη σειρά προτεραιότητας, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Ράφα Μπενίτεθ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Walla: Συμβόλαιο 5 εκατ. για το μεγάλο «μπαμ» o Παναθηναϊκός - Ποιοι προτάθηκαν
- Παναθηναϊκός: Η σημαντική οικονομική ανάσα με Σιώπη
- Παναθηναϊκός: Δεν σταματά στον Κάνγκουα – Οι επόμενες κινήσεις και οι εκπλήξεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι αποχωρούν μετά τους Γεντβάι και Σιώπη
- Παναθηναϊκός: Εικόνα... ενδεκάδας από Φαν Ντρόνγκελεν στις προπονήσεις