Τρολ-σχόλιο επιστροφής στο instagram του Τζεντίλε (pic)

Τζεντίλε

Όλοι οι γιοι θαυμάζουν τα κατορθώματα των πατεράδων τους, καθώς αποτελεί το πρότυπό τους και θέλουν να τους μοιάσουν. 

Έτσι έγινε και με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε βίντεο με τα κατορθώματα του πατέρα του Νάντο, περίπου 20 χρόνια πριν, και μάλιστα πανηγύριζε τα καλάθια που σημείωνε.

Μάλιστα υπήρχαν και σχόλια για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας πως πρέπει να κάνει προπόνηση για να μάθει να… στρίβει, μιας και στην περίοδο που αγωνίστηκε με τους “πράσινους”, υπήρχε τεράστια γκρίνια με τον τρόπο που έπαιζε.

Ultras scatenati 😂

A post shared by Alessandro Gentile (@alegentile5) on

Τρολ-σχόλιο επιστροφής στο instagram του Τζεντίλε (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr