Στο "στόχαστρο" του Εξάστερου Τεόντοσιτς και Ντε Κολό

Στο "στόχαστρο" του Εξάστερου Τεόντοσιτς και Ντε Κολό

O Παναθηναϊκός δίνει  σημαντικό παιχνίδι  απέναντι στην ΤΣΣΚΑ για την 29η αγωνιστική της Euroleague και θέλει τη νίκη ώστε να μείνει στο κυνήγι της τετράδας.

Φυσικά εκεί που έχει εστιάσει ο Τσάβι Πασκουάλ είναι τα δύο μεγάλα όπλα των Μοσχοβιτών, δηλαδή τους Τεόντοσιτς και Ντε Κολό, που αυτή τη στιγμή ίσως και να είναι το καλύτερο δίδυμο στην Ευρώπη.

Οι δύο του πετυχαίνουν τους 36 από τους 87,5 της ομάδας τους ( 20,2 ο Γάλλος και 15,8 ο Σέρβος), ενώ μοιράζουν παραπάνω από τις μισές ασίστ 11,5 από τις 20 ( 4 ο Ντε Κολό, 7,5 ο Τεόντοσιτς).

έτσι όπως είναι φυσιολογικό ο Ισπανός κόουτς θέλει να περιορίσει τα δύο μεγάλα όπλα του Ιτούδη και αναμενεται να προχωρήσει σε διάφορα τρικ για να το καταφέρει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News