ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με τις δηλώσεις Λάσκαρη

Λάσκαρη

Με λόγια που θυμίζουν άλλο πρόεδρο αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου o ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης…

Για όλα έφταιγε ο κόσμος του Παναθηναϊκού και η διαιτησία σύμφωνα με τον Νίκο Λάσκαρη, αφού όπως τόνισε οι πράσινοι κουβαλούσαν «δολοφονικά όπλα», ενώ υποστήριξε ότι οι διαιτητές δεν άφησαν τον Άρη να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάσκαρη στην κάμερα της Nova

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό που είδαμε στο τέλος ήταν ντροπή. Η αστυνομία δεν ήταν επαρκείς και άφησε να περάσουν δολοφονικά όπλα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί για αυτά τα όπλα. Έγινε ο, τι έγινε. Εμείς προσπαθούμε να αλλάξουμε το μπάσκετ και να φέρουμε οικογένειες στα γήπεδα.

Η διαιτησία έβαλε πάλι το χεράκι της. Δεν φταίει που χάσαμε, αλλά δεν μας άφησε να το διεκδικήσουμε. Ελπίζουμε να ήταν κατά λάθος. Είναι κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν. Στους τέσσερις πόντους δεν δόθηκε φάουλ στη διεκδίκηση του ριμπάουντ. Είδαμε από την αρχή τις προθέσεις των διαιτητών. Θα έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι, πάντως.

Ελπίζω να βρούμε κάποιον τρόπο, ώστε να μην έχουμε τέτοια έκτροπα. Δεν ξέρω τι έπιασε τους δικούς μας οπαδούς στο τέλος, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο ήταν μια χαρά κι ας είχαν δεχθεί προκλήσεις».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News