Ένας ΝΒΑer αποθεώνει τον Τζεντίλε
Ο σταρ των Ντένβερ Νάγκετς, Ντανίλο Γκαλινάρι μίλησε στην “sport-republica.it” και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον καλό του φίλο, Αλεσάντρο Τζεντίλε.
Ο πολύ καλός φίλους και συμπατριώτης του Αλεσάντρο Τζεντίλε, Ντανίλο Γκαλινάρι σε δηλώσεις του σε ιταλικό Μέσο αποθέωσε τον νέο παίκτη του εξάστερου. Τόνισε πως μια εμπειρία στο εξωτερικό μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά για τον Τζεντίλε που είχε αρκετές ατυχίες τον τελευταίο καιρό. Ο Παναθηναϊκός επίσης σύμφωνα με τον ίδιο είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον καλό του φίλο.
Στην συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην μεγάλη του αγάπη, Αρμάνι Μιλάνο. Είπε πως ο Γιάσμιν Ρέπεσα κάνει πολύ καλή δουλειά και μπορεί στην Ευρώπη να μην πηγαίνει τόσο καλά όμως στο πρωτάθλημα πλασάρετε αρκετά ψηλά. Έχει πίστη πως μπορεί να ολοκληρώσει την σεζόν πολύ καλύτερα από ότι την ξεκίνησε.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πανούτσος: Αποθέωσε Κοντούρη - Επική ατάκα για Ταμπόρδα!
- Καρπετόπουλος: «Σε αυτή τη θέση θα είναι ο Παναθηναϊκός σε τρεις εβδομάδες» (vid)
- Κατσαρός: Το σχόλιο για Ταμπόρδα-Αντίνο και τη «λατινική» σπίθα (vid)
- Παναθηναϊκός: Εξετάσεις για Καλάμπρια - Πού χτύπησε ο Ιταλός
- Βαρούχας: Το σχόλιο για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-1