Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Ολυμπιακό, η απόφαση για Γιάγκουσιτς
Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι (8/2) με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης. Μέσα και ο Γιάγκουσιτς.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό (8/2, 21:00).
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, συνεχίστηκε με τακτική και παιχνίδι και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση για τον Αντριάνο Γιάγκουσιτς.
Στο πρόγραμμα επανήλθε ο Γιάννης Κώτσιρας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν (λόγω ενοχλήσεων), Τουμπά, Πελίστρι. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ντέσερς, Τσιριβέγια, Τζούριτσιτς, Σισοκό.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε την αποστολή. Στη λίστα βρίσκονται οι Λαφόν, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Κάτρης, Σιώπης, Τετέι, Ζαρουρί, Αντίνο, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Κοντούρης, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Παντελίδης, Ερνάντεθ, Κώτσιρας, Μπόκος, Βιλένα, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος, Γιάγκουσιτς.»
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Backdoor Podcast: «Ο Παναθηναϊκός... χτυπάει Γιαμπουσέλε μετά την υπόθεση Λάιλς»
- Γράφεται ιστορία: Ο Γιαννακόπουλος καλωσόρισε πίσω στον Παναθηναϊκό τον Διαμαντίδη (pic)
- Διαμαντίδης: Η πρώτη δήλωση μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Σε αυτή τη διοργάνωση θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη κίνηση μετά τον Μπόνγκα και τα δεδομένα για Όσμαν