Πάλμερ-Μπράουν: «Δεν το κέρδισα εγώ, ο Ταμπόρδα. Το κέρδισε όλη η ομάδα»

Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν στάθηκε στη συλλογική προσπάθεια στο ντέρμπι και έστρεψε άμεσα το βλέμμα στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πάλμερ-Μπράουν: «Δεν το κέρδισα εγώ, ο Ταμπόρδα. Το κέρδισε όλη η ομάδα»

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν έδωσε το στίγμα του αμέσως μετά το τέλος, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς και όχι ατομικής διάκρισης.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένας μεγάλος αγώνας αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, δεν το κέρδισα εγώ, ο Ταμπόρδα, το κέρδισε όλη η ομάδα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι και η ζωή, υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα είναι δύσκολα, υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ανταπεξέλθεις δείχνοντας χαρακτήρα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει πάντοτε να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτό θέλουμε κι εμείς, αυτό θέλουμε και για τους φιλάθλους μας. Κοιτάμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο σωστά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η σκέψη μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Κάναμε έναν καλό αγώνα. Να προσπαθήσουμε με καλό πνεύμα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Τετάρτη. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα επιδιώξει και αυτός για τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν σου χαρίζεται όλα πρέπει να τα κατακτάς με δύναμη και σιγουριά. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε στα 90 λεπτά και να τα δώσουμε όλα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr