Ο Φώτσης στο NBA! (pics)

Ο Φώτσης στο NBA! (pics)

[ads]
Ήταν μόλις 20 ετών κι είχε έρθει η στιγμή να πραγματοποιήσει το όνειρο κάθε επαγγελματία αθλητή. Ο Φώτσης υπέγραφε προσύμφωνο με τους Γκρίζλις και στις 10/11/2001 έγινε ο πρώτος γηγενής που έπαιξε στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

[ads2]

Ιστορική είναι η σημερινή ημερομηνία καθώς σαν σήμερα ο Αντώνης Φώτσης έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που αγωνίστηκε στο NBA.

Το ντεμπούτο του έγινε κόντρα στους Λέικερς. Σαν σήμερα (10/11) πριν από 14 χρόνια. “Ήταν σαν όνειρο, ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα, ειδικά επειδή έπαιζα απέναντι στους Λέικερς”, είχε δηλώσει ο Batman. Ο Φώτσης ένιωθε δέος και μόνο που βρισκόταν στο ιστορικό Staples Center. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Πέρασε στο παρκέ, αγωνίστηκε για 12 λεπτά και μέτρησε 4 πόντους με 2/7 σουτ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. ΟΚ, οι αριθμοί του δεν εντυπωσιάζουν. Ο Φώτσης, όμως, πέτυχε κάτι μοναδικό. Έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος στην Ελλάδα που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ!

Διαβάστε την Στοιχηματική ανάλυση του Σημερινού παιχνιδιού του Παναθηναϊκού στην Euroleague, με το προγνωστικό που πληρώνει 4.30. Ενα κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο Αρκεί ⇒ Προγνωστικά Μπάσκετ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News