Τι πρέπει να κοιτάξει ο Εξάστερος

Τι πρέπει να κοιτάξει ο Εξάστερος

[ads]
Ορισμένες φορές, μία ήττα δεν είναι απαραίτητα καταστροφή καθώς ύστερα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορείς να δεις ευκολότερα τις αδυναμίες σου.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ηττήθηκε στην 2η παράταση από την Ανατολού Εφές. Εκτός από την κακή διαιτησία, τον ρόλο τους έπαιξαν κι άλλοι παράγοντες.
[ads2]

Ένα στοιχείο που πρέπει να εξετάσει ο Τσάβι Πασκουάλ και όλη η ομάδα είναι τα ριμπάουντ. Στο παιχνίδι με την Εφές έχασε πολλά αμυντικά ριμπάουντ.

Το 2ο στοιχείο είναι η απόδοση του Νικ Καλάθης. Ο Καλάθης ναι μεν πέτυχε ρεκόρ καριέρας με τις 12 ασιστ που μοίρασε, όμως στα τελευταία λεπτά η απόδοσή του έπεσε ραγδαία. Χαρακτηριστικό λάθος ήταν η κακή πάσα που έκανε με το σκορ στο 86-83. Σε αυτό δεν ευθύνεται αποκλειστικά ο παίκτης καθώς δεν έχει αντικαταστάτη να του δώσει μερικές ανάσες.

Ένα σημαντικό στοιχείο επίσης μπορεί να θεωρηθεί και η διαχείριση των κρίσιμων καταστάσεων. Στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Εφές, οι πράσινοι φαίνεται να έχασαν την ψυχραιμία τους και παράλληλα τον έλεγχο όλου του αγώνα.

Δείτε τα 4 προγνωστικά από την Αγγλία με αποδόσεις που φτάνουν σε απόδοση τις 8 μονάδες !!! Ενα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο αρκεί…. Προγνωστικά από την Αγγλία

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version